Healing & Reading Praktijk Francis Hermans

Potstal 21 21

7037 BH Beek Montferland

0316 531 750

E-mail

menu

home

Francis Hermans

Healing & Reading

Familieopstellingen

Electro acupunctuur

Seksualiteit

Cosmic Flowers

Massage

Meditaties

Workshops

Cursussen

Prijzen

Agenda

Workshops

Ik organiseer een aantal Workshops. Klik op de naam om meer informatie te lezen. Kijk in de agenda voor de data waarop de workshops worden gegeven en bij prijzen wat het kost.

Workshop intuďtieve ontwikkeling
Op 16 juni vindt de workshop Spirituele Intuďtieve Ontwikkeling plaats.Iedereen beschikt over intuďtie. We denken allemaal wel eens: “ik wist wel dat….” En toch hebben we het genegeerd! Het gevoel dat je had, heb je snel weer opzij geschoven, terwijl dat zó belangrijk is.

In deze workshop ga je juist aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen. Je gevoel heb je altijd bij je en laat je nooit in de steek, dat is wat we in deze dag duidelijk willen. Het vergroot je zelfbewustzijn en je zelfvertrouwen.En je leert ook je gevoeligheid te gebruiken in je dagelijks leven, ongeacht wie je bent en wat je doet.

We werken aan de hand van verschillende oefeningen en doen dat in een ongedwongen sfeer. De oefeningen zijn zowel één op één als in groepsverband:

- Start met een korte meditatie. - Oefening waarbij je contact maakt met je intuitie. - Oefeningen waarbij je andere personen leert “lezen”. - Oefeningen waarbij je voorwerpen/foto’s leest (psychometrie). - Oefeningen waarbij we gebruik maken van kleuren, kaarten, muziek etc. - Ontmoeting met je gids

Info:Start:16 juni 2018; Tijd:10.00-16.00, Kosten: € 45,-

Neem zelf je lunchpakket mee. Voor thee, koffie en iets lekkers wordt gezorgd.

Opgave: stuur een mail naar fbhermans@hotmail.com of een app naar Tel.: 0623157450.

boven

Workshop Familieopstellingen
Een Familieopstelling maakt op een eenvoudige en heel bijzondere manier de (vastgelopen)patronen binnen een ( familie ) systeem zichtbaar .

Door het aanbrengen van subtiele veranderingen kunnen blokkades worden opgeheven, waardoor de liefde en energie weer kan gaan stromen.
De deelnemers in de groep worden aktief betrokken bij dit proces.Maximaal: 8 deelnemers.

boven

Voetreflexmassage Workshop
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die in korte tijd wil leren hoe je een voet goed kunt masseren.

In 1 dag,leer je punten die belangrijk zijn bij een voetreflexmassage en hoe je door middel van hele zachte drukpunten, spanning en stress kunt loslaten.

Aantal deelnemers: maximaal 4. Datum: 19 mei 2018.

boven