Spirituele Praktijk Francis Hermans

Potstal 21 21

7037 BH Beek Montferland

0316 531 750

E-mail

menu

home

Francis Hermans

Healing & Reading

Familieopstellingen

Seksualiteit

Cosmic Flowers

Oplossingsgerichte therapie

Workshops

Cursussen

Consultinfo

Agenda

Workshops

Ik organiseer een aantal Workshops. Klik op de naam om meer informatie te lezen. Kijk in de agenda voor de data waarop de workshops worden gegeven en bij prijzen wat het kost.

Workshop spirituele en intuďtieve ontwikkeling
Ook in 2019 vindt de workshop Spirituele Intuďtieve Ontwikkeling plaats.Iedereen beschikt over intuďtie. We denken allemaal wel eens: “ik wist wel dat….” En toch hebben we het genegeerd! Het gevoel dat je had, heb je snel weer opzij geschoven, terwijl dat zó belangrijk is.

In deze workshop ga je juist aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen. Je gevoel heb je altijd bij je en laat je nooit in de steek, dat is wat we in deze dag duidelijk willen. Het vergroot je zelfbewustzijn en je zelfvertrouwen.En je leert ook je gevoeligheid te gebruiken in je dagelijks leven, ongeacht wie je bent en wat je doet.

We werken aan de hand van verschillende oefeningen en doen dat in een ongedwongen sfeer. De oefeningen zijn zowel één op één als in groepsverband:

- Start met een korte meditatie. - Oefening waarbij je contact maakt met je intuitie. - Oefeningen waarbij je andere personen leert “lezen”. - Oefeningen waarbij je voorwerpen/foto’s leest (psychometrie). - Oefeningen waarbij we gebruik maken van kleuren, kaarten, muziek etc. - Ontmoeting met je gids

Info:Start:..... 2019; Tijd:10.00-16.00, Kosten: € 65,-

Neem zelf je lunchpakket mee. Voor thee, koffie en iets lekkers wordt gezorgd.

Opgave: stuur een mail naar fbhermans@hotmail.com of een app naar Tel.: 0623157450.

boven

Workshop Familieopstellingen
Een Familieopstelling maakt op een eenvoudige en heel bijzondere manier de (vastgelopen)patronen binnen een ( familie ) systeem zichtbaar .

Door het aanbrengen van subtiele veranderingen kunnen blokkades worden opgeheven, waardoor de liefde en energie weer kan gaan stromen.
De deelnemers in de groep worden aktief betrokken bij dit proces.Maximaal: 8 deelnemers.

boven

boven