Spirituele Praktijk Francis Hermans

Potstal 21

7037 BH Beek Montferland

0316 531 750

E-mail

menu

home

Francis Hermans

Healing & Reading

Familieopstellingen

Seksualiteit

Cosmic Flowers

Oplossingsgerichte therapie

Workshops

Cursussen

Consultinfo

Agenda

Healing & Reading

AURA-HEALING/Zelf-Healing

Door middel van een aurahealing worden de aura en de chakras schoongemaakt van oude en niet stromende energieŽn. Het is een belangrijke ondersteuning op fysiek niveau, emotioneel niveau, mentaal niveau en spiritueel niveau.’ Een healing brengt jou weer in contact met je hart en je volgende stap.Je kunt en durft weer stappen te nemen, keuzes te maken, omdat je niet meer gehinderd wordt door de invloeden van anderen om je heen.

Tijdens een healing word jij je bewust van welke zaken jou blokkeren en leer en ervaar je hoe je deze kunt loslaten.Ook maak je contact met energieŽn van anderen en breng je deze weer terug naar waar die hoort.Ook emoties kunnen zich gaan vastzetten in je lichaam en middels een healing kunnen deze weer in beweging worden gebracht en uit je systeem worden losgelaten.Dit alles draagt er toe bij dat jij weer goed in je eigen energie en kracht komt te staan. Na een healing kun je een beetje moe zijn; het kan nog lang doorwerken en belangrijk is om daarna zuiver water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen los te kunnen laten.

Ook krijg je tips hoe jij je eigen aura en chakra's kunt schoonmaken en jezelf goed kunt gronden.

Een Aura-Healing kan ook op afstand worden gegeven.

TRANCE-HEALING

Trance Healing is een healing wijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de spirituele wereld. Een soort van doorgeefluikje. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat mensen uit de spirituele wereld hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Deze genezers uit de spirituele wereld waren in hun leven in de fysieke wereld vaak al dokters en geneeskundigen en willen hun werk voortzetten. De genezende energie uit de spirituele wereld heeft de kracht mensen te healen op alle vlakken.

Om contact te maken met de spirituele wereld gaat de persoon die de behandeling geeft in een lichte trance, een veranderde bewustzijnstoestand. Door in trance te gaan wordt de persoonlijkheid van de persoon die de behandeling geeft als het ware tijdelijk opzij geschoven. Hierdoor kunnen de genezers uit de spirituele wereld hun werk doen.

Een Trance Healing behandeling...

Trance Healing kan toegepast worden bij allerlei pijnen, klachten en ziektes en kan zorgen voor verlichting en/of genezing. De healing vindt plaats op het spirituele, mentale, emotionele en het fysieke vlak. Gedurende de behandeling zit u, gekleed, op een stoel en wordt de energie vanuit de spirituele wereld doorgegeven via de persoon die de behandeling geeft. Deze energie wordt overgebracht door de handen en de aura.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur of iets langer. Soms volstaat een enkele behandeling en soms zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de meeste mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Maar uiteindelijk is het resultaat na de behandeling het belangrijkste. Bijvoorbeeld: pijn die totaal verdwenen is, verlichting van ziekten, spieren, botten en organen. Gevoelens die vast zaten in het lichaam kunnen los komen en verlichting geven. Helderheid en rust worden in het gevoel en denken gebracht. Bij veel mensen word er veel warmte ervaren, maar iedereen ervaart het anders. Open staan voor deze manier van healing is wel belangrijk.

Een Trance-Healing kan ook op afstand worden gegeven.

ROOS-READING

Het is mogelijk om alleen je roos te laten "lezen" . De roos staat symbool voor wie je bent en aan de hand van de vorm en kleuren van de roos vertel ik hoe je wortelstelsel eruit ziet. De wortels staan symbool voor je gronding, hoe jij in het leven staat; je stengel staat symbool voor je houding, je levensloop en vorige levens; De bloem staat symbool voor jetalenten en doelen in dit leven.De zon die boven je bloem staat, staat symbool voor jouw essentie, je wezen!

AURA-READING

Een complete Aura-reading is een lezing van de roos, de aura en de chakra’s.
Via een Aura-reading wordt informatie en inzicht gegeven over je

  • verleden
  • heden
  • werk
  • relaties
  • familie
  • gezondheid
  • seksualiteit
  • vorige levens

Ook wordt er informatie gegeven over jouw specifieke vragen.